Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Frank

Pages: [1]
1
Planetdance for windows / count.ab
« on: October 17, 2020, 12:57:58 PM »
Ik had als default orb instelling dat elk aspect 1 graad was. Toen ik dat bestand telde (met count.ab werden de onderlinge aspecten binnen een graad ook inderdaad geteld. Nu heb ik de default orbinstelling veranderd maar count.ab blijft dezelfde scores geven, alsof de orbinstelling nog steeds die van 1 graad is. Doe ik iets niet goed?

2
Planetdance for windows / tellen van aspecten
« on: October 17, 2020, 11:17:31 AM »
Het countprogramma telt onderlinge aspecten van een aantal factoren, huis - en tekenposities. Nu doe ik ook onderzoek naar onderlinge aspecten met  onder meer Haumea, Makemake en nog een paar. Kunnen die op een of andere manier ook meegenomen worden of zal dat met de hand moeten?

3
Ik heb, in een poging wat dingen uit te proberen, in de rechterbalk onderaan van het scherm met de horoscooptekening ergens op geklikt, waardoor ik nu een scherm krijg waarin de aspectentabel van Zon tot en met MC leeg blijft.
Onder de horoscoopafbeelding staat nu : all-asp.pa1 default.pa2 default.orb frank alles 1.orb2 prive.db (prive.db is een bepaalde map).
Het is me onmogelijk naar de gewone 'basis''stand terug te keren, een soort reset toe te passen.
Hoe zou ik dit kunnen oplossen?
groeten, Frank
Pages: [1]